Kantoor

Kantoor

Advocatenkantoor Ponet & De Vleeschauwer werd in 1982 opgericht in Antwerpen en is sindsdien een gevestigde waarde. Door de nabijheid van de Antwerpse haven en het wereldvermaarde diamantcentrum, is het niet verwonderlijk dat Ponet & De Vleeschauwer rond deze economische kernactiviteiten is ontstaan en dat zij haar expertise hierin verder heeft ontwikkeld.

Met haar ervaren en enthousiast team tracht Ponet & De Vleeschauwer haar cliënteel op een daadkrachtige en efficiënte manier bij te staan.

Gelet op de vaak internationale context van de behandelde materies beschikt Ponet & De Vleeschauwer over een uitgebreid netwerk van buitenlandse correspondenten. Door haar onafhankelijkheid beschikt Ponet & De Vleeschauwer over de vrijheid om met eenieder samen te werken naargelang de specifieke noden van het dossier of de wensen van de cliënt.

Naast een adviserende rol, verdedigt het team van Ponet & De Vleeschauwer Uw belangen eveneens voor de rechtbanken, staan zij U bij in bemiddelings– of arbitrageprocedures, of treden zij op als arbiter.

De kosten en erelonen die aangerekend worden in de dossiers, worden met de cliënt besproken.